Bona tarda a totes i a tots,

Avui i aquí comença el camí de l'Associació d'activitatssubaquàtiques Blau Marí. Com el seu nom indica ens interessa tot el que fa referència al món submarí.

Els que formem part de la Junta (el secretari, Joan Botia; el tresorer, Santi Bàllega i el president, Guillem Pérez que sóc jo mateix) i també els socis fundadors (que estan desperdigats per la sala) endeguem aquest projecte amb il·lusió i amb ganes d'il·lusionar.

Volem crear un grup d'opinió de gent amant del món subaquàtic que vetlli per a la millora i conservació del medi marí (es faran activitats encaminades en aquest sentit).

També volem programar activitats lúdiques i formatives amb la intenció de que la gent conegui per ella mateixa el que s'amaga sota el mar i aprengui a estimar-lo i a respectar-lo.

Iniciem aquesta singladura amb el bagatge de l'experiència acumulada al llarg de molts anys en el món del submarinisme.

Volem una entitat oberta, que agrupi a totes aquelles persones emprenedores, amb inquietuds i ganes de passar-s'ho bé sota i fora de l'aigua. I, poc a poc, sense pressa, anar creixent, consolidar-nos i donar-nos a conéixer mitjançant les nostres activitats a la ciutat que ens acull: Sant Joan Despí. I perquè no, també a la resta de Catalunya.

Des d'aquí convidem a tothom qui vulgui a acompanyar-nos.

I també des d’aquí, donem les gràcies a l’Ajuntament de Sant Joan Despí i en el seu nom al representant d’Esports que ens acompanya, el sr. Ferran Liesa, regidor d’Esports, i al seu equip, per haver-nos facilitat aquesta sala. Explèndida jo diria, que ens permetrà reunir-nos tots els dijous a partir de les 7:30 de la tarda per planificar, xerrar, visionar videos -i properament dvds-, i fer-hi diverses activitats que s'aniran concretant en el calendari anual.

Per a totes aquelles persones que no els sigui possible desplaçar-se fins aquest local, ja sigui per la manca de temps o altra causa, comunicarem les nostres activitats per correu electrònic, per assegurar-nos que arriben a tothom.

També dir-vos que tindrem molt aviat una pàgina web(aquesta que esteu visionant). Que esperem us agradi i que s'anirà actualitzant amb articles i fotografies de les activitats que es vagin fent, amb la intenció que tothom s'hi senti representat.

No cal dir, però ho dic, que estem oberts a tothom que vulgui col·laborar de forma desinteressada amb nosaltres.

I per no allargar-me més us convidem a celebrar aquest inici de l'associació amb una mica de pica pica.


El president

St Joan Despí, 22 d’abril de 2004