CURS ADVANCED OPEN WATER DIVER


Aquest curs és el nivell avançat. S’adreça a tots aquells submarinistes que tenen un primer nivell fet i que una vegada provada l’aventura de sumergir-se volen aprendre tècniques més precises per afrontar millor la pràctica del submarinisme.

Es tracta del segon nivell, homologat a nivell mundial, que ensenya d’una manera senzilla, didàctica i divertida tècniques complementàries als ensenyaments adquirits en el curs inicial.

Aquest curs és un curs de perfeccionament i ofereix al submarinista principiant l’oportunitat d’adquirir experiència adicional.

Obra un ventall de possibilitats sota l’aigua – especialitats subaquàtiques- per a tots aquells que cercen tenir una major confiança en sí mateixos que els permeti gaudir encara més del món del submarinisme.

Realitzar una immersió de nit o visitar un vaixell enfonsat poden ser experiències molt enriquidores i estimulants per a aquells que volen conéixer més i millor les profunditats.

Els cursos que oferim són molt personalitzats: grups reduïts d’alumnes. Estan orientats a ajudar a treure el màxim rendiment dels aprenentatges, per adquirir experiència i seguretat en la pràctica d’aquest esport.

La certificació que s’expedeix és de l’organització americana PADI, homologada per la Generalitat de Catalunya. Aquesta certificació permet capbussar-te arreu del món fins a una profunditat de 30 m.

 

Requisits:

Consisteix en:

Inclou:


Inscripció: